سیر تا پیاز عمل بینی استخوانی
داشتن بینی استخوانی یعنی کنار آمدن با قوز بینی، پهن شدن بینی موقع خندیدن و حتی مشکلات تنفسی ریز و درشت. به همین دلیل، بیشتر کسانی که بینی استخوانی دارند از یک جایی به بعد فکر عمل کردن بینیشان و خلاصی از دست تمام این دردسرها به ذهنشان میرسد. اگر شما هم جزو آن دسته هستید، جای درستی آمدهاید. پس تا انتهای این گفتگو همراهمان باشید.
آیا بینی من استخوانی است؟
بینیهای استخوانی، شکل ویژهای دارند و شما به راحتی میتوانید استخوانی بودن یا نبودن بینیتان را با بررسی ویژگیهای زیر در بینیتان تشخیص دهید:
- بینیتان باریک است یا پهن؟
معمولا بینیهای استخوانی، پهنای زیادی ندارند و باریک هستند. به ویژه وقتی از روبهرو به خودتان نگاه میکنید عیب و ایراد چندانی را نمیبینید. ولی تصویر شما از نیمرخ یا میزان بزرگ شدن بینیتان موقعی که میخندید، کاملا نمایان میشود.
- نازک بودن پوست بینی
وقتی با دست بینیتان را لمس میکنید به راحتی میتوانید بخش استخوانی آن را احساس کنید.
- وجود برجستگی یا قوز بینی
بیشتر بینیهای استخوانی یک قوز یا برآمدگی دارند که در نیمرخ کاملا مشخص است.
اگر باز هم نمیتوانید استخوانی یا گوشتی بودن بینیتان را تشخیص دهید میتوانید با سر زدن به پزشک متخصص گوش و حلق بینی این موضوع را از او سوال کنید.
ایرادات بینی استخوانی چیست؟
معمولا بینیهای استخوانی ترکیبی از چند ایراد را با هم دارند و ما را از چند جهت دچار دردسر میکنند. اجازه بدهید چند مورد از این مشکلات را با هم بررسی کنیم:
- وجود قوز روی بینی
به قسمت بالای بینی که فاصله بین پیشانی تا نوک بینی را تشکیل میدهد «پل بینی» میگویند. در بینیهای استخوانی، این قسمت با یک برآمدگی همراه است که آن را با نام «قوز بینی» میشناسیم. معمولا این برآمدگی برای افراد خوشایند نیست.
چون اندازه بینی را بیش از حد بزرگ نشان میدهد. از طرفی، نوک بینی را هم به سمت پایین میکشد. ترکیب این موارد میتواند توازن چهره فرد را به هم بزند و او را برای انجام عمل زیبایی بینی، مشتاقتر کند.
- بزرگ بودن حفرههای بینی
معمولا تیغه میانی بینی یا همان «سپتوم» در بینیهای استخوانی، ارتفاع زیادی دارد. همین موضوع باعث بزرگتر شدن حفرههای بینی میشود. نتیجه اینکه بینی فرد هم در صورتش بزرگ به نظر میرسد.
- انحراف تیغه بینی
بینیهای استخوانی یکی از اولین کاندیداهای وجود انحراف در تیغه میانی بینی هستند. انحراف در این تیغه میتواند هم در زیبایی چهره فرد تاثیر منفی بگذارد و هم سریالی از مشکلات تنفسی را برای اون به وجود بیاورد.
- پولیپ بینی
بیشتر قریب به اتفاق بینیهای استخوانی با مشکل پولیپ بینی دست به یقه هستند. یعنی فرد هم دارای بینی بزرگی است و هم نمیتواند از حفرههای بزرگ آن برای راحتتر نفس کشیدن استفاده کند! این موضوع هم به نوبه خود روی اعصاب افرادی که بینی استخوانی دارند قدمرو میرود.
آیا من به عمل بینی استخوانی نیاز دارم؟
نمیتوان به این پرسش یک پاسخ قطعی داد. چون این موضوع به دو مورد اساسی بستگی دارد:
- آیا از ظاهر بینی استخوانی خودتان راضی هستید؟
- آیا میتوانید به راحتی نفس بکشید؟
اگر پاسختان به هر دو پرسش بالا مثبت است، شما نیازی به جراحی بینی استخوانی ندارید. ولی اگر با دیدن هر کدام از پرسشهای بالا یکی از غصههای قدیمیتان زنده شد، پیشنهاد میکنیم برای گرفتن مشاوره حتما به پزشک گوش و حلق و بینی سر بزنید.
مزایای عمل بینی استخوانی چیست؟
با انجام عمل بینی استخوانی میتوانید مشکلات زیر را یک بار برای همیشه حل کنید:
- ظاهر بزرگ و قوزدار بینی
- وجود انحراف در تیغه بینی
- مشکلات تنفسی ناشی از وجود پولیپ در بینی
- افزایش اعتماد نفستان با به دست آوردن حس رضایت درونی از چهرهتان
نگاهی به انواع عمل بینی استخوانی
بینیهای استخوانی یکی از بهترین کاندیداها برای انجام عملهای زیبایی هستند. چون به دلیل ساختار استخوانیشان خیلی راحتتر به نتیجه مورد نظر میرسند. حالا سوال این است که چه مدل بینیهایی را میتوان از انجام عمل بینی استخوانی انتظار داشت؟ بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.
فرم بینی طبیعی یا Natural Nose Job
در عمل بینی مدل طبیعی، هدف نهایی، رسیدن به شکلی از بینی طبیعی و بدون ایراد است. در این عمل، پزشک متخصص میتواند تغییر اندازه بینی، تغییر شکل نوک بینی، کاهش ارتفاع پل بینی و اصلاح انحراف تیغه بینی را فقط تا اندازهای که بینی به حالتی طبیعی برسد انجام دهد. معمولا آقایان و افرادی که نمیخواهند از چپ و راست در مورد عمل بینیشان حرف بشوند طرفدار این نوع از فرم بینی هستند.
فرم بینی فانتزی یا Fantasy Nose Surgery
در عمل بینی فانتزی، تغییرات خاص روی پرهها، پل بینی و در کل، اندازه بینی تا اندازهای انجام میشود که بینی حالتی ویژه را به خود بگیرد. معمولا این تغییرات از شخصیتهای کارتونی ایده گرفته میشوند.
پزشک متخصص با گوش دادن به خواستههای مراجعه کننده این تغییرات را تا حد معقولی و با توجه به ساختار چهره فرد برایش انجام میدهد. معمولا افرادی که به دنبال تفاوت زیاد در چهرهشان هستند یا احساس میکنند که با به دست آوردن بینی فانتزی، اعتماد به نفس بیشتری را در زندگیشان تجربه خواهند کرد این مدل از بینی را از جراحشان میخواهند.
فرم بینی نیمه فانتزی یا Semi-fantasy Nose Shape
این مدل از عمل بینی که بهترین نتیجه را از بینی استخوانی میگیرد نه آنقدر فانتزی و نه آنقدر طبیعی است. این مدل برای افرادی مناسب است که به دنبال تغییراتی بیشتر از مدل طبیعی و کمتر از مدل فانتزی هستند.
آشنایی با روشهای جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی به دو روش «جراحی باز» و «جراحی بسته» انجام میشود. در جراحی باز، دست پزشک برای انجام اصلاحات گسترده، باز است و میتواند بهترین نتیجه را به وجود بیاورد.
ولی در جراحی بینی استخوانی به روش بسته، پزشک نمیتواند روی بینی برشها را بزند و تنها راه او برای ایجاد تغییرات، ایجاد برش داخل سوراخهای بینی است. بیشتر جراحهای بینی استخوانی، روش جراحی باز را برای انجام تغییرات انتخاب میکنند.
مراحل انجام جراحی بینی استخوانی؛ از روز عمل تا ترخیص
در روز عمل، همراه با کسی از نزدیکانتان به بیمارستانی که قبلا مشخص شده میروید. یادتان باشد که تمام برگههای آزمایش و مدارک شناساییتان را هم با خودتان ببرید. بعد از ورود به اتاق عمل، توسط پزشک متخصص بیهوشی، بیهوش میشوید. پرستارها و پزشک بیهوشی تا پایان عمل در کنارتان و مراقب شما هستند.
سپس پزشک متخصص گوش و حلق و بینی، مراحل جراحی و انجام اصلاحات روی بینیتان را انجام میدهد. بعد از انجام عمل به اتاق ریکاوری میروید و پرستار تا زمانی که بهوش بیایید مراقبتان است.
بعد از بهوش آمدن توسط پزشک معاینه میشوید و اگر شرایط شما عادی و مناسب بود چیزی بین شش ساعت تا یک شبانه روز بعد از عمل مرخص میشوید.
عوارض عمل بینی استخوانی چیست؟
تمام جراحیها عوارض خاص خودشان را دارند اما این بدان معنی نیست که شما به تمام این عوارض مبتلا میشوید. با این وجود، دانستن آنها بهتر از ندانستنشان است.. بیایید نگاهی به آنها بیندازیم:
- عفونت به همراه تورم شدید، تب، قرمزی و درد در محل جراحی شده
- خونریزی غیر طبیعی از بینی
- مشکل در شنیدن بوها و مزهها
- اختلال در تنفس ناشی از مسدود شدن حفره هوایی بینی
- تشکیل شدن بافتهای اضافی داخل یا روی بینی در دوره ترمیم
- تجربه عوارض بیهوشی مانند: «تهوع»، «استفراغ»، «خواب آلودگی»، «واکنش آلرژیک»، «عفونت» و «مشکلات تنفسی»
- به وجود آمدن عفونت سینوسهای صورت
- آسیب به چشم و ساختار آن که ناشی از سپردن جراحی به پزشک کممهارت است
- خشکی بینی از داخل و خارج
- احساس بیحس در دندانهای فک بالا
میزان موفقیت در جراحی بینی استخوانی با توانایی، تجربه و مهارت جراح متخصص گوش و حلق و بینی ارتباط مستقیمی دارد. به همین دلیل این بسیار مهم است که قبل از هر اقدامی، دست به جستجو بزنید و بهترین پزشک متخصص را در منطقه خودتان یا حتی شهرهای دیگر پیدا کنید.
نکتههایی برای انتخاب جراح بینی استخوانی که باید بدانید
این موضوع را به چشم یک سرمایهگذاری ببینید. چون شما قرار نیست هر ماه یا هر سال بینیتان را عمل کنید. بنابراین برای پیدا کردن یک جراح زبردست که بتوانید به او اعتماد کنید، سنگ تمام بگذارید. برای این کار میتوانید:
- سری به پیجهای اینستاگرامی بزنید و نظر کاربران را در مورد عمل بینی استخوانی بخوانید
- به سراغ گوگل بروید و با جستجوی عبارتهایی مثل: «بهترین جراح بینی استخوانی در تهران» به دنبال جراحان زبردست در منطقه خودتان بگردید
- از «چتروم» یا «تالارهای گفتگوی» اینترنتی معروف مثل: «نی نی سایت» استفاده کنید و نظر کاربران مختلف را در مورد انتخاب جراح متخصص بینی استخوانی بخوانید
- از دوست و آشنا سراغ یک جراح متخصص را بگیرید و از تجربهشان استفاده کنید
در مورد برگشت عمل بینی استخوانی هم باید بگوییم که احتمال بازگشت قوز بینی و ابعاد بزرگ بینی بعد از عمل وجود ندارد. از این بابت، خیالتان کاملا راحت باشد.
اقدامات قبل از عمل بینی استخوانی
قبل از انجام عمل بینی استخوانی باید تعدادی آمادهسازی را انجام دهید. در ادامه، مهمترین و معمولترین بخشهای این آمادهسازی قبل از عمل را به شما توضیح میدهیم. صد البته که شاید پزشک شما با توجه به شرایطتان به تعداد این کارها اضافه یا از آنها کم کند.
- انجام آزمایش خون
پزشک قبل از انجام عمل برایتان آزمایش خون مینویسد تا بتواند مواردی مثل: CBC»»، «PT»، «PTT»، «INR»، «FBS»، «BUN»، ««CR را بررسی کند.
- انجام تست بارداری
اگر خانم هستید قبل از انجام عمل از باردار نبودن خودتان مطمئن شوید.
- انجام سی تی اسکن
قبل از انجام عمل، پزشک شما به بررسی عکسهای «سی تی اسکن» نیاز دارد. چون با استفاده از آنها میتواند اشراف خیلی بهتری به شرایط شما و عمل بینیتان پیدا کند.
- گرفتن نوار قلب
گرفتن نوار قلب و مطمئن شدن پزشکتان از سلامت قلب شما یکی از بایدهای قبل از عمل است.
- عکس از قفسه سینه
عکسبرداری از قفسه سینه به پزشکتان این اطمینان را میدهد تا از سلامت ریههایتان مطمئن شود و با خیالی راحت پا در اتاق عمل بگذارد.
- ویزیت پیش متخصص بیهوشی
انجام عمل بینی استخوانی به بیهوشی کامل شما نیاز دارد. به همین دلیل این بسیار مهم است که قبل از عمل، تست بیهوشی انجام دهید تا اگر به ماده بیهوشی حساسیت دارید این موضوع مشخص شود.
به جز این موارد چند کار هم هست که بدون نیاز به لوازم پزشکی باید در خانه انجامشان دهید. بیایید به این موارد هم نگاهی بیندازیم:
- تا دو هفته دور نوشیدن الکل و کشیدن سیگار را خط بکشید
- مصرف خودسرانه داروهای رقیق کننده خون مثل «آسپیرین»، «بروفن»، «ژلوفن»، «ویتامین E»، «ایندومتاسین»، «ناپروکسن»، «ادویل» و … را متوقف کرده و مواردی که به بیماریتان مربوط هستند را به اطلاع پزشکتان برسانید.
- روز قبل از عمل به مقدار کافی آب بنوشید
- شب قبل از عمل، حمام کنید چون تا چند روز نمیتوانید این کار را انجام دهید
- از هشت ساعت قبل از عمل، چیزی نخورید و ننوشید
آیا جراحی بینی استخوانی با لیزر امکانپذیر است؟
عمل جراحی بینی استخوانی با لیزر ممکن نیست. چون لیزر نمیتواند اشکالات بینی استخوانی را اصلاح کند. استفاده از لیزر فقط میتواند در کاهش اثر برخی پولیپهای کوچک یا کاهش برخی از التهابها کمک کننده باشد.
شاید در مواردی بتوان از لیزر برای کاهش چربیهای روی بینی گوشتی یا ایجاد سایه روشن برای کوچکتر به نظر رسیدن بینی استفاده کرد ولی معمولا در بینیهای استخوانی خبری از بافت چربی نیست و همانطور که گفتیم، استخوان را نمیتوان با لیزر اصلاح کرد.
آیا میتوان با فیلر، بینی استخوانی را اصلاح کرد؟
در مورد فیلر، ماجرا کمی فرق میکند. میتوان با استفاده از فیلر، برخی از اصلاحها را روی بینی استخوانی انجام داد؛ مثلا:
- برطرف کردن موقت قوز بینی
- بالاتر بردن پل بینی در بینیهایی که دچار فرو رفتگی هستند.
- برطرف کردن برخی از نقصهایی که در اثر جراحی زیبایی بینی به وجود میآیند.
مشکلات و عوارض تزریق فیلر به بینی چیستند؟
تزریق فیلر به بینی برای برطرف کردن مشکلات ظاهری آن یک راهحل موقتی است که باید هر چند وقت یک بار تکرار شود. از طرفی، این تزریق میتواند برای کسانی که از جراحی زیبایی بینی استخوانی ترس زیادی دارند یا فکر میکنند که شاید بعد از مدتی از انجام این عمل پشیمان شوند، راهحل بسیار خوبی است. چون تمام تغییرات ناشی از تزریق فیلر بعد از مدتی از بین میروند و بینی به حالت قبل خود برمیگردد.
در مورد عوارض فیلر هم چون از یک ماده طبیعی که در آن «هیالورونیک اسید» وجود دارد استفاده میشود بعد از مدتی جذب بدن شده و عوارض خاصی را به وجود نمیآورد. ولی با این وجود بدن برخی از افراد نسبت به این موضوع واکنش نشان میدهد و با عوارضی مثل «قرمزی و تورم بعد از تزریق فیلر»، «حالت تهوع»، «کبودی» و حتی «انتقال ماده تزریق شده به دیگر بخشهای صورت» روبهرو میشوند.
آیا عمل زیبایی بینی استخوانی به جراحی ترمیمی نیاز دارد؟
عمل زیبایی بینی استخوانی هم مثل دیگر عملهای زیبایی میتواند به راند دوم کشیده شود و شما به جراحی ترمیمی نیاز پیدا کنید. این موضوع میتواند دلیلهای مختلفی داشته باشد:
- پزشک شما تجربه و مهارت چندانی نداشته باشد
- نتیجه عمل با چیزی که شما میخواستید فرق داشته باشد
- مشکلات تنفسی ناشی از جراحی بینی، شما را به اصلاح حفرههای هوایی بینیتان سوق دهد
در هر صورت، اگر در انتخاب پزشک متخصص گوش و حلق و بینی خود دقت کافی کرده باشید و خواستهتان از نتیجه عمل زیبایی بینی را از حالت رویایی به واقعیت آورده باشید نیازی به جراحی بینی ترمیمی پیدا نخواهید کرد.
مراقبتهای بعد از عمل بینی استخوانی شامل چه مواردی میشوند؟
انجام مراقبتهای بعد از عمل درست به اندازه انتخاب پزشک متخصص و انجام مراقبتهای قبل از عمل در موفقیت این موضوع نقش اساسی دارد. بنابراین در این زمینه هم سنگ تمام بگذارید. در ادامه، مهمترین کارهایی که باید بعد از انجام عمل بینی استخوانی انجام دهید را به شما توضیح میدهیم.
- استفاده از کمپرس سرد را تا 48 ساعت بعد از عمل
انجام این کار به فروکش کردن کبودیها کمک میکند. اجازه دهید کمی در این موضوع، دقیقتر شویم:
22 مورد اقدامات لازم بعد از انجام عمل برای کنترل تورم بینی
- تا جایی که میتوانید در دوران نقاهت، کمتر نمک مصرف کنید
- سرتان را بالاتر از بدنتان نگه دارید
- به هیچ وجه سراغ آب گرم، دوش گرفتن با آن و … نروید
- رژیم غذایی سالمی را در پیش بگیرید و از مصرف فست فودها، غذاهای کنسروی و حتی رستورانی خودداری کنید
- با توجه به نظر و تجویز پزشکتان از داروهای ضد التهاب کمک بگیرید
- داروهایتان را تا انتها و سر وقت مصرف کنید
- تا 10 روز بعد از عمل از زیاد حرف زدن، بلند خندیدن و انجام حرکتهای ناگهانی با صورتتان خودداری کنید
- تا زمان بهبودی، لباسهای راحت، گشاد و از جلو دکمهخور بپوشید تا هنگام لباس عوض کردن آسیبی به بینیتان نرسد
- بعد از عمل بینی استخوانی، خیلی نرم و آهسته مسواک بزنید
- از آبریزش بینی همراه با خونابه نگران نشوید. حتی ممکن است اشک چشمتان هم جاری شود. این موارد کاملا طبیعی هستند. ولی اگر دچار خونریزی بینی شدید حتما به پزشکتان اطلاع دهید
- تا دو روز بعد از عمل، غذای آبکی و میکس شده را جایگزین غذای جویدنی کنید
- موقع خوابیدن یا استراحت کردن حتما دقت کنید که سرتان بالاتر از بدنتان باشد
- اگر باید در خانه کارتان را انجام دهید حتما سرتان را صاف و بالا نگه دارید
- چیزی به نام «استراحت مطلق بعد از عمل بینی» نداریم. از فردای بعد از عمل راه بروید و کارهای سبکتان را به شیوه قبل، انجام دهید
- موقع عطسه کردن این کار را با دهانتان انجام دهید و از محکم فین کردن خودداری کنید
- چیز سنگین بلند نکنید تا فشاری به بینیتان وارد نشود
- از انجام ورزشهای سنگین خودداری کنید
- حداقل تا دو هفته بعد از عمل، سیگار نکشید و نوشیدنی الکی مصرف نکنید
- مراقب خیس شدن چسب بینیتان باشید. برای جلوگیری از این کار، صورتتان را با دستمال مرطوب تمیز کنید
- استفاده از عینک طبی و آفتابی بعد از انجام عمل بینی استخوانی اصلا توصیه نمیشود. اگر بیناییتان ضعیف است میتوانید تا مدتی از لنز طبی به جای عینک استفاده کنید
- تا 6 ساعت بعد از عمل، روزی چند بار بینیتان با سرم شستشو تمیز کنید. این کار به حفظ رطوبت داخل بینی و بهبود سریعتر کمک میکند. یادتان باشد که این کار را بدون استفاده از گوش پاک کن و تنها با سرنگ بدون سوزن انجام دهید. به این ترتیب که مایع سرم را به داخل بینیتان بفرستید و بعد با دستمال کاغذی بیرون بینیتان را تمیز کنید.
- تقریبا 10 روز بعد از انجام عمل برای برداشتن گچ بینیتان به پزشک سر بزنید
بعد از جراحی بینی استخوانی چه غذاهایی باید بخوریم؟
داشتن تغذیه سالم و درست بعد از انجام جراحی بینی استخوانی یکی از موتورهای جت بهبود شما به حساب میآیند. به همین دلیل، چند نکته ساده اما مهم را به شما گوشزد میکنیم.
- از مواد غذایی سالم و با کیفیت استفاده کنید
در رژیم غذایی شما باید مواد غذایی سالم، شامل ترکیبات مختلفی از پروتئینها، سبزیجات و مواد معدنی جای داشته باشند. پیشنهاد میکنیم اگر به مواد غذایی ارگانیک دسترسی دارید حتما از آنها استفاده کنید. این مواد طبیعی باعث تقویت سیستم ایمنی بدنتان و افزایش قدرت بازسازی بافتها میشوند.
- به اندازه کافی مایعات مصرف کنید
نوشیدن آب با دمای متعادل و آبمیوههای طبیعی با هیدراته نگه داشتن بدنتان به کاهش التهابها و خشکی احتمالی در بینی کمک بزرگی میکند.
- از غذاهای نرم با هضم آسان استفاده کنید
در دوره نقاهت، بافت بینی شما به دلیل دستکاری که روی آن انجام شده بسیار حساس است. به همین دلیل نباید با جویدن غذاهای ترد و سفت به آن فشار بیاورید. پیشنهاد میکنیم تا حداقل یک هفته از سوپها، پورهها، انواع ماستها، ماهی و مرغ پخته شده نرم استفاده کنید. به این ترتیب هم مواد مغذی را به بدنتان میرسانید و هم با آرام نگه داشتن فکتان به بهبود بینیتان کمک میکنید.
- از مصرف مواد غذایی و نوشیدنیهای محرک پرهیز کنید
پس از جراحی بینی استخوانی تا حداقل دو هفته به سراغ نوشیدنیهای الکی، قهوه، نوشیدنیهای انرژیزا، انواع نوشیدنیهای دارای کافئین، غذاها و تنقلات تند و شور و … نروید.
- مصرف میوهها و سبزیجات تازه و نرم را افزایش دهید
استفاده از میوهها، سبزیجات تازه و جوانهها با رساندن آنتی اکسیدانها به بدنتان سرعت بهبود و بازسازی بافتهای بینی را بسیار بالا میبرند. فقط یادتان باشد که نباید از میوهها و سبزیجات سفت استفاده کنید. میتوانید آنها را کمی بخار پز کرده یا حتی به صورت پوره یا رنده شده بخورید.
- دور غذاهای چرب و سنگین را خط بکشید
تا چند هفته بعد از عمل جراحی، فکر خوردن غذاهای بسیار چرب و سنگین مثل «کله پاچه» با هدف قوت گرفتن بدنتان را از سرتان بیرون کنید! هر چه غذا سالمتر، گیاهیتر و سادهتر، روند بهبودی شما هم سریعتر!
یادتان باشد که حتما در مورد رژیم غذاییتان با پزشکتان مشورت کنید تا با توجه به شرایط بدنتان دستورات غذایی مناسب را بگیرید.
با چالش آبریزش بینی بعد از عمل بینی استخوانی چه کنیم؟
آبریزش بینی بعد از انجام عمل بینی استخوانی به دو دسته تقسیم میشود:
- آبریزش بینی طبیعی
این نوع از آبریزش بینی به عنوان عوارض کوتاه مدت پس از عمل بینی شناخته میشود و امکان دارد که حداکثر تا دو ماه ادامه پیدا کند.
- آبریزش بینی آلرژیک
اگر بعد از دو ماه از عمل بینی، هنوز هم آبریزش بینی دارید، این موضوع دیگر ربطی به جراحی ندارد و باید در زمینه آلرژیهایی که دارید به دنبال علت آن بگردید.
هزینه عمل بینی استخوانی چقدر تمام میشود؟
نمیتوان به طور کلی در مورد هزینه این عمل چیزی گفت. چون از هر فرد به دیگری متفاوت خواهد بود. گذشته از شرایط خود فرد مواردی دیگری هم هستند که میتوانند روی هزینه تمام شده جراحی بینی تاثیر بگذارند؛ مثلا:
- میزان مهارت و شهرت پزشک در جراحی بینی استخوانی
- شهری که در آن عمل را انجام میدهید
- نوع مشکل بینی شما مثلا اگر بخواهید در کنار عمل زیبایی بینی استخوانی، پولیپها را هم بردارید یا انحراف تیغه بینی را اصلاح کنید هزینه نهایی گرانتر میشود
تازه در کنار آنها هزینههای جانبی دیگری هم هستند که نباید از قلم بیفتند؛ مثلا:
- هزینههای قبل از عمل که شامل انجام آزمایشها و عکسبرداریها میشوند
- هزینههای بعد از عمل که شامل ویزیت پزشک، خرید داروها و … میشوند
در نهایت پیشنهاد میکنیم که ابتدا پزشک متخصص خودتان را انتخاب کرده و برای گرفتن مشاوره و سردرآوردن از هزینهها به او سر بزنید.
بهترین جراح بینی استخوانی در تهران کیست؟
یکی از بهترین جراحان و متخصصان گوش و حلق و بینی در تهران «دکتر علی قارونی» است. دکتر قارونی پس از فارغ التحصیل شدن در رشته پزشکی عمومی با رتبه برتر در رشته «گوش و حلق و بینی» در «دانشگاه علوم پزشکی تهران» قبول شد، با علاقه، کار خود را در زمینه جراحی گوش و حلق و بینی ادامه داد و حالا یکی از بهترین جراحان بینی استخوانی در تهران است.
نکته بسیار مهمی که در مورد دکتر قارونی باید بدانید این است که سلامت بیمار و کیفیت تنفس او بعد از عمل برای دکتر در اولویت قرار دارد و او تمام تلاشش را میکند که با حفظ کیفیت تنفس بیمار، خواستههای طبیعی او از بینی زیبا را هم برآورده کند.
بررسی سوالات متداول در زمینه عمل جراحی بینی استخوانی
- عمل بینی استخوانی به چه روشهایی انجام میشود؟
این عمل به دو شیوه «باز» و «بسته» انجام میشود. البته بیشتر پزشکان روش جراحی باز را انتخاب میکنند چون دستشان برای انجام تغییرات بازتر است.
- انجام مشاوره قبل از عمل بینی استخوانی چه فایدهای دارد؟
انجام این مشاوره به شما کمک میکند تا به اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت بینیتان، نیاز داشتن یا نداشتن به جراحی و … دست پیدا کنید.
- زمان برداشتن چسب بینی بعد از عمل بینی استخوانی چه وقتی است؟
معمولا پزشکان توصیه میکنند که به زدن چسب بینی تا چهار هفته ادامه دهید. انجام این کار باعث میشود که بینی شکل نهایی خود را پیدا کند و از تورم دوباره جلوگیری میکند.
- چقدر امکان دارد که بعد از عمل، بینی به حالت قبلی خود برگردد؟
جراحی بینی استخوانی چه با هدف درمان باشد و چه زیبایی، برگشت ناپذیر و دائمی است.
آگاهانه دست به انتخاب بزنید
این مهم است که شما در مورد عمل جراحی زیبایی بینی اطلاعات کافی به دست بیاورید، پزشک خود را به درستی انتخاب کنید و توقعی معقول در مورد نتیجه عملتان داشته باشید. اگر احساس میکنید که تمام موارد را به درستی بررسی کردهاید دستدست کردن را کنار بگذارید و همین امروز برای برداشتن قدم اول و مشاوره پیش جراح مورد نظرتان بروید.
بدون دیدگاه