بینی از ۳ ساختمان اصلی تشکیل شده است یکی پوست پوشاننده روی بینی و دیگری داربست زیر پوست که خود از ساختارهای استخوانی و غضروفی تشکیل شده است. نوع پوست پوشاننده روی بینی در نتیجة عمل جراحی زیبایی بینی و نیز تکنیکهای جراحی بسیار مؤثر است.حالا سوالی که مطرح میشه اینه که بینی گوشتی چیست؟
اگر پوست روی بینی ضخیم بوده حاوی غدد چربی زیادی باشد به غلط به آن بینی گوشتی گفته میشود. در واقع بینی با توجه به پوست آن به ۳ دسته تقسیم میشود:
جراحی بینی در افراد دارای پوست ضخیم (بینی گوشتی) قابل انجام است اما قبل جراحی و در جلسات مشاوره اولیه توضیحات لازمه به بیمار در مورد نوع پوست بیمار داده خواهد شد. محدودیتهایی از نظر انجام جراحی بینی گوشتی وجود دارد که به آنها اشاره خواهد شد.
برای درک بهتر موضوع با این مثال توجه کنید . خانه ای را در نظر بگیرید که یک سقف بسیار سنگین دارد که این سقف روی چهار دیوار قرار گرفته است این دیوارها بافتهای استخوانی و غضروفی بینی هستند و سقف سنگین این اتاق هم در واقع پوست روی بینی است . جراح جهت کوچک کردن بینی هنگام جراحی از سایز استخوان و غضروف کم میکند و به ساختمان آن شکل میدهد. حال اگر این دیوار ها بیش از حد کوچک شوند باعث میشود سقف سنگین اتاق ریزش کند.
این نکته بسیار مهم است که بینی گوشتی را نمیتوان با جراحی خیلی خیلی کوچکتر کرد و بیمار میبایست قبل از عمل اشراف کامل به این نکته داشته باشد و از عمل بینی خود توقعات منطقی و عقلانی داشته باشد و در فکر کوچک کردن خیلی زیاد بینی خود نباشد.
حتماً شنیدهاید که بینی گوشتی پس از جراحی بر میگردد. برگشت بینی گوشتی بعد از عمل جراحی یک باور کاملاً غلط است و هیچ پایه علمی ندارد. در واقع بینی گوشتی که با اصول صحیح جراحی شده باشد و جراح هنگام جراحی بینی گوشتی اقدام به تقویت ساختار داربستی بینی نموده باشد نه تنها بر نمیگردد بلکه با گذشت زمان و کاهش تورم بینی روز به روز زیباتر از قبل از جراحی خواهد شد.
Notice: پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 منقضی شده و هیچ جایگزینی در دسترس نیست. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/drgharoo/public_html/wp-includes/functions.php on line 4811